VI STE .
POSETILAC NAŠEG WEB SITE-a
.
 
... SLUŽBA ZA DIGESTIVNU ENDOSKOPIJU

UVODNA REČ NAČELNIKA SLUŽBE

Dobrodošli na internet stranicu Službe za digestivnu endoskopiju KBC „Dr. Dragiša Mišović-Dedinje“. Ova prezentacijom želimo da korisnike upoznamo sa uslugama koje pruža naša Služba i poboljšamo međusobnu komunikaciju.

Služba za digestivnu endoskopiju od požara koji je zadesio našu bolnicu u oktobru 2009. godine funkcioniše u privremenim prostorijama koje su u potpunosti adaptirane kako bi na najbolji način odgovarale zahtevima funkcionalnosti. I pored izmenjenih okolnosti Služba funkcioniše punim kapacitetom i broj pruženih usluga je u određenim oblastima i povećan. Svakodnevno se trudimo da unapredimo naš rad u smislu kvaliteta, efikasnosti i dostupnosti usluga o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih pacijenata. U ovu prezentaciju uvrstili smo i informacije o dijagnostičkim i interventim procedurama za pacijente kao i za lekare iz oblasti opšte medicine.

Ohrabrujemo vas da nam se obratite eventualnim pitanjima i sugestijama kako bismo u budućnosti postali još bolji na vaše i naše zadovoljstvo.

Telefon Službe za digestivnu endoskopiju: +381 11 363 07 00; lokal 874

Radno vreme službe: 07-19 h radnim danom.

Pripravnost u periodu od 19-07h svakog radnog dana i od 00-24h vikendom.

 

Načelnik Službe za digestivnu endoskopiju

Mr sci med. dr Aleksandra Pavlović