VI STE .
POSETILAC NAŠEG WEB SITE-a
.
  ... KLINIKA ZA UROLOGIJU

Uvodna reč upravnika Klinike za urologiju

Dobro došli na web stranicu Klinike za Urologiju.
Svrha naše prezentacije je da potencijalne pacijente upoznamo sa organizacijom rada, medicinskim uslugama koje pružamo, ali i da Vam omogućimo dodatne, praktične informacije vezane za pripremu za bolničko lečenje kao i za druge procedure.

Klinika za urologiju kliničko-bolničkog centra „Dr Dragiša Mišović-Dedinje“, obezbeđuje i pruža visoko specijalizovanu i sveobuhvatnu medicinsku dijagnostiku i tretman za odrasle sa bolestima urogenitalnog sistema. Naime, širok spektar usluga za dijagnostiku, lečenje i praćenje akutnih i hroničnih uroloških oboljenja ostvaruje stručni tim lekara i sestara.


Klinika radi praktično na svim subspecijalnostima savremene urologije, uključujući urološku onkologiju (maligna oboljenja bubrega, uretera prostate, mokraćne bešike i polnih organa), kalkulozu urinarnog trakta, andrologiju i druga oboljenja odraslih muškaraca (bolesti prostate, neplodnosti, erektilne disfunkcije itd) kao i rekonstruktivnu urologiju (stenoze uretre, fistule), odnosno ženske urologije (učestalo mokrenje i inkontinencija).

Prioriteti na našoj Klinici su minimalno invazivne i endoskopske procedure, čime je hospitalizacija kraća a postoperativni oporavak znatno brži. Svi zaposleni prolaze kroz specijalističke obuke i akreditacije, pratimo savremene pravce u urologiji čime se omogućava visok nivo pruženih usluga sa ciljem kvalitetnog lečenja pacijenta.


S poštovanjem,
Dr sci med. Slaviša Savić, Upravnik Klinike za urologiju