VI STE .
POSETILAC NAŠEG WEB SITE-a
.
 
... KLINIKA ZA INTERNU MEDICINU

Uvodna reč upravnika klinike za internu medicinu

Dobrodošli na web-stranicu Klinike za internu medicinu KBC ’’Dr Dragiša Mišović-Dedinje’’.

Ova prezentacija zamišljena je prvenstveno da bismo Vama, našim sugrađanima i korisnicima naših usluga, omogućili brzo i lako informisanje o delatnosti naše Klinike.

Klinika za internu medicinu smeštena je u dva objekta, u Ulici Milana Tepića 1 i Bul. kneza Aleksandra Karađorđevića 64, ali se od požara oktobra 2009. godine, sva odeljenja nalaze u objektu u Bul. kneza Aleksandra, čiji je prošireni kapacitet 90 postelja. Ovakve okolnosti nimalo ne umanjuju vrednost našeg rada, naprotiv, ponosni smo na činjenicu da održavamo i poboljšavamo kvalitet usluge u ovim izmenjenim uslovima.

Značajan segment našeg svakodnevnog rada je i ambulantno-poliklinička služba, na koju posebno želimo da Vam skrenemo pažnju. Dijagnostičke procedure koje pruža ova služba, prvenstveno iz oblasti kardiološke dijagnostike, umnogome su jedinstvene u Srbiji ali i u regionu. Pozivamo Vas da se sa njima bliže upoznate istražujući dalje stranice ove prezentacije.

Ekipa lekara, medicinskih sestara/tehničara i drugog osoblja Klinike za internu medicinu na raspolaganju Vam je 24 sata, 7 dana u nedelji. Obratite nam se, Vaše zdravlje je naša briga.

 

Upravnica Klinike za internu medicinu

Doc. dr sc. med. Vera Ćelić